יום חמישי, 7 בינואר 2016

פיצה פסטה

למעשה הרעיון הזה נולד עקב שאריות פסטה שהחצי הכין לילדים רציתי לגוון ועלה רעיון הפסטה פיצה...תאמת אגיד לכם הייתי סקפטית אבל הופתעתי יצא טעים והילדים טרפו ואני לא יכולתי לעמוד בפיתוי הריח גמר עלי.

מצרכים:
3 כפות שמן זית
6 כוסות פסטה לאחר בישול (מסולסלת גריל וכדומה)
2 כפות גדושות רסק
חצי כוס מים 
חצי כפית סוכר
חצי קוס זיתים פרוסים לפי הטעם (ירוקים או שחורים)
חצי כפית תבלין לפיצה או אורגנו
1-2 שיני שום כתושות
 כוס גבינות מגורדות חצי פרמזן חצי צהובה.
גבינה מגורדת לכיסוי
מלח פלפל לפי הטעם

אופן הכנה:
בסיר עמוק נטגן את הרסק מספר דקות בשמן זית נוסיף את שאר התבלינים ולבסוף את המים והזיתים נערבב ונבשל עד שהרוטב יסמיך.

נוסיף את הפסטה נכבה את האש ונמשיכ בערבוב עד לכיסוי הפסטה ברוטב. נטעם את הפסטה ונתקן תיבול (מלח פלפל) במידת הצורך.

נוסיף את תערובת הגבינות ונערבב.

נעביר לתבנית חסינת חום נפזר מעל גבינה צהובה או פרמזן ונכניס לתנור שחומם מראש 270 מעלות ונאפה עד להשחמה.

ההנאה מובטחת...







אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה