כבד קצוץ של סבתא אחד המאכלים האהובים עליי
5 ביצים קשות
מלח פלפל
רבע כפית פפריקה מעושנת
מלח פלפל
רבע כפית פפריקה מעושנת
אופן הכנה:
מחממים מחבת ומטגנים בכף שמן (אווז/עוף/זית) את הבצל להשחמה.
מחממים מחבת ומטגנים בכף שמן (אווז/עוף/זית) את הבצל להשחמה.
מעבירים את הבצל למאסטר סלייסר או מעבד מזון חשמלי.
מטגנים את הכבדים בעוד כף שמן (אווז/עוף/זית) מלח ופלפל שחור עד שהכבד נשרף מעט ומעבירים למעבד מזון או מאסטר סלייסר.
מעבדים את הכבדים והבצל למרקם הרצוי ומגרדים פנימה על פומפייה עדינה את הביצים הקשות.
מתקנים תיבול מלח פלפל ומוסיפים פפריקה מעושנת.
מתקנים תיבול מלח פלפל ומוסיפים פפריקה מעושנת.
כמה בצים ....
השבמחק5 ביצים
מחק5 ביצים
מחק