יום שבת, 13 בפברואר 2016

קבבוני אנטריקוט ואסדו על מקל קינמון

התחלתי לחקור את תזונת הפליאו (האדם הקדמון) כרגע אני בשלב ניסוי ותהייה שעל פניו יוצא מוצלח מאוד להלן מתכון פליאו שילוב של בשר איכותי וטרי מהקצב ותבלינים מתאימים נותנים טעם מנצח

מצרכים:
500 גר׳ בשר טחון (מומלץ אנטריקוט אסדו ושומן כבש) בטמפ׳ החדר
בצל בינוני קצוצ דק
חופן פטרוסיליה טרייה קצוצה
חופן כוסברה טרייה קצוצה
כף נענע טרייה קצוצה
חצי כפית בהרט
כפית מלח גס
שן שום גדולה כתושה
פלפל שחור לפי הטעם
7-10 מקלות קינמון (לא עבים מדי).

אופן הכנה:
מערבבים את כל המצרכים ללוש כחמש דקות את התערובת ולהכניס למקרר ל-10 דקות.
לקחת חופן מהתערובת ליצור כדור לנעוץ מקל קינמון ולעצב את הקבב על מקל הקינמון
שיתפס טוב.

מכניסים למקרר להתייצבות ל- 20 דקות.

אופציות הכנה:
1. ניתן לטגן במחבת בשמן זית או בשומן כבש מזוקק.
אפשרות נוספת לאפות בתנור לבד או על מצע אנטיפסטי... כך ששומן הקבב ניגר על הירקות...טעים שאין דברים כאלה מתכון לאנטיפסטי בקישור...(אנטיפסטי טוסקנה).הנאה מובטחת.






ו

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה