יום רביעי, 11 באוקטובר 2017

מרק כרוב ונקניקים פיקנטי



על המרק הזה אין לי להגיד הרבה על טיבו יעידו הנקניקים שתכניסו לתוכו.

מצרכים לסיר של 6 ליטר מרק

2 כפות שומן אווז/בקר
כרוב גדול קצוץ לחתיכות (לא דק מדי).
400 גרם נקניקים חתוכים לקוביות/טבעות(קבנוס, מרגז, צ׳וריסוס חזה אווז ועוד ככל שהנקניק פיקנטי ובעל טעם חזק זה יוסיף לטעם המרק).
800 גרם עגבניות מרוסקות (מומלץ של חברת גרנד איטליה)
6-7 כפות גדושות רסק עגבניות
2 כפות פפריקה מעושנת
1/2 כפית פפריקה חריפה (לא חייב)
3 עלי דפנה
כף אבקת מרק
מלח פלפל שחור

הכנה
מטגנים בסיר בשומן אווז (לא חייב אפשר בשמן רגיל אם בחרתם נקניקים עם אחוז שומן גבוה אז להוסיף מעט שמן) את הנקניקים לצריבה מוסיפים את הכרוב ומערבבים מדי פעם גם הקרוב צריך להיצרב מעט (עד שמרגישים ריח של כרוב צרוב 😂) 

מוסיפים את הפפריקה מטגנים עוד דקה ומוסיפים את הרסק עגבניות מערבבים הכל שהרסק מכסה את כל המרכיבים.

מוסיפים  את העגבניות המרוסקות אבקת מרק מלח פלפל עלי דפנה וממלאים מים עד 3 ס"מ מקצה הסיר מביאים לרתיחה של 10 דקות ומעבירים לאש בינונית.

מבשלים שעה וחצי עד שעתיים (אחרי חצי בישול טועמים ומתקנים תיבול) ומגישים.

שלא תגידו לא ידעתי למחרת המרק הרבה יותר טעים.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה