יום שישי, 11 בדצמבר 2020

פסטו פיסטוק

פסטו פיסטוק 
כוס דחוסה עלי בזיליקום שטופים ללא גבעול
100 גרם פרמזן מגורד או גרנה פדנו
5 - 6 שיני שום כתושות
חצי כוס שמן זית.
50 גרם פיסטוק קלוף שקלינו במיקרו (מכניסים פיסטוק מפוזר בצלחת למיקרו וקולים כדקה ואז מנוחה של דקה ושוב כך 3 פעמים לאחר 3 סבבים של חימום וצינון בודקים עם הפיסטוק קראנצ'י עם לו מוסיפים עוד סבב של הפעלה ומנוחה. (יש לשים לב כל מיקרו עוצמה שונה שלא ישרפו).
20 גרם צנובר.
מלח פלפל לפי הטעם 

שמים את הכל בבלנדר וטוחנים למרקם הרצוי.
מעבירים לכלי זכוכית ויוצקים מעל שמן זית.
הצבע של הפסטו משתנה במגע עם חמצן ועלול להשחיר לכן כדאי לכסות לפחות חצי ס"מ עם שמן זית. 

בתאבון


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה